Reklam

6 Vizesiz Balayı Rotası

6 VİZESİZ BALAYI ROTASI  

Havalar ısınıyor düğün sezonu açılıyor 👰‍♀️💖🤵

Sizlere vizesiz sadece pasaportla gidebileceğiniz ülkelerden bir demet hazırladım. 6 vizesiz balayı önerisi ve 1 tanede bonus ile  toplamda 7 vizesiz balayı öneri detaylarını aşağıda sizler için açıklıyorum.

Bu rotalardan en çok hangisine gitmeyi istiyorsanız yorum olarak yazarsanız instagram hesabımdaki bir sonraki içerik o rotayla ilgili ucuz bilet reels olsun🥳


💖 Maldivler 

Hint Okyanusu'nda yer alan 26 adadan oluşan bir ada ülkesidir. Beyaz kumlu plajları, mercan kayalıkları, turkuaz rengi suları ve lüks villaları ile ünlüdür. Türkiye vatandaşlarına 30 güne kadar vizesiz seyahat imkanı sunan Maldivler, lüks bir balayı deneyimi için ideal bir yerdir. 30 gün vizeden muafiyet bulunuyor.


💖 Bali 

Endonezya'nın bir parçası olan Bali, doğal güzellikleri, zengin kültürü ve tapınakları ile ünlüdür. Bali'de, zengin tarihi ve kültürel mirasın yanı sıra, tropikal ormanlar, volkanik dağlar ve beyaz kumlu plajlar da bulunur. Türkiye vatandaşlarına vizesiz olarak seyahat imkanı sunan Bali, romantik bir balayı için popüler bir seçimdir. 30 gün vizeden muafiyet bulunuyor.

💖 Karadağ 

Balkanların Adriyatik Denizi kıyısında yer alan bir ülkedir. Zengin tarihi ve kültürel mirası, muhteşem manzaraları ve açık denizi ile ünlüdür. Kotor Körfezi, Durmitor Milli Parkı ve Adriyatik sahilleri, Karadağ'ın en popüler turistik yerleridir. Türkiye vatandaşlarına vizesiz seyahat imkanı sunan Karadağ, uygun bütçeli ve romantik bir balayı için mükemmel bir seçimdir. Karşılıklı vize muafiyeti var.


💖 Mauritius 

Hint Okyanusu'ndaki Mauritius adası, turkuaz rengi suları, beyaz kumlu plajları ve tropikal ormanları ile ünlüdür. Bu küçük ada, su sporları, lüks tatil köyleri, spa merkezleri ve tropikal bitki örtüsü ile balayı için ideal bir seçenektir. Türkiye vatandaşlarına vizesiz seyahat imkanı sunan Mauritius, romantik ve rahat bir balayı tatili için popüler bir seçimdir. 30 gün vizeden muafiyeti bulunuyor.

💖 Fas 

Fas, Kuzey Afrika'da yer alan bir ülkedir. Bu ülke, tarihi ve kültürel mirası, renkli çarşıları, geleneksel yemekleri ve çöl manzaraları ile ünlüdür. Fas'ın Marakeş, Fas'ın en ünlü şehirlerinden biridir ve birçok turistik yere ev sahipliği yapar. Türkiye vatandaşlarına vizesiz seyahat imkanı sunan Fas, farklı bir kültür ve lezzetlerin keşfi için ideal bir balayı rotasıdır. 6 ay geçerliliği olan pasaport sahiplerine 90 gün vizeden muafiyet bulunuyor.


💖 Seyşeller 

Seyşeller, Afrika kıtasının doğusunda Hint Okyanusu'nda yer alan bir ada ülkesidir. Bu ülke, beyaz kumlu plajları, turkuaz rengi suları, mercan kayalıkları, tropikal ormanları ve egzotik bitki örtüsü ile ünlüdür. Seyşeller, doğal güzellikleri, lüks tatil köyleri, su sporları, dalış ve balık avı gibi aktivitelerle balayı için ideal bir yerdir. Türkiye vatandaşlarına vizesiz seyahat imkanı sunan Seyşeller, romantik ve rahat bir balayı tatili için popüler bir seçimdir. Turizm amaçlı seyahatlerde 90 gün vizeden muafiyet bulunuyor.

Bonus 

💖 Cape Town 

Güney Afrika'nın Cape Town şehri, güzel plajları, harika manzaraları, tarihi mekanları ve yemekleri ile ünlüdür. Table Mountain ve Cape Point, Cape Town'ın en ünlü turistik yerlerindendir. Cape Town ayrıca şarap bağları ve safari parkları ile de tanınmaktadır. Türkiye vatandaşlarına vizesiz seyahat imkanı sunan Cape Town, kültür, doğa ve tarihle dolu bir balayı tatili için mükemmel bir seçenektir. Sınır kapısında harçsız kapı vizesi alarak 30 gün vizeden muaf olabilirsiniz.


İlgileneceğini düşündüğünüz sevdiklerine iletebilirsin🤳


Herkes unutulmaz bir balayı hakeder🥰


İnanın bana Türkiye'de yapacağınız tatillerden daha ucuza gelecek. Sadece uzak doğu rotaları için önceden almak veya tüyoları bilmek gerekiyor. Bunun için takipte kalın😉

Yorumlar

Popular Posts

Hadi Yolculuklarda Bizimle Ol !