Reklam

İstanbul'da Gizli Kalmış Huzur Dolu Kamp Yeri Önerisi


İstanbul'da Gizli Kalmış Huzur Dolu Kamp Yeri : Ömerli Barajı - Emirli Köyü

Hem corona hem yoğun temponun ardından en çok özlediğim yerde, doğanın kucağında olmanın verdiği HUZUR paha biçilemez🌿🌿🌿
Sessizliğin, yeşilin ve mavinin verdiği terapiyi sanırım hiç birşey veremez bu hayatta.
Kuş, böcek, rüzgar sesi, miiisss gibii tabiat.... çocuklar gibi şendik bu haftasonu... 

Bizde keşifler başladı tatlı telaşların ardından kamp yapılacak yerler listemizi hazırlıyoruz. Sizde durumlar nedir? Öneriler var ise alabiliriz 🤗

📌Ömerli Barajı - Emirli Köyü

Emirli Köyü, İstanbul’un Pendik ilçesine bağlıdır. İstanbul merkeze 67 km, Pendik ilçesine 25 km uzaklıktadır. Ömerli barajının geçtiği kollardan biri olduğu için burada kamp yapmak oldukça keyiflidir. İstanbul’da yaşayan insanlarının birçoğunun Emirli Köyü’nü bilmemesi de burada daha sessiz ve huzurlu kamp yapmanızı sağlıyor. Bizim gibi sessiz bir kamp ortamı sevenler için oldukça idealdir.

            

🐟Baraj kenarında kamp yapabilir ve balık tutabilirsiniz.
🌳🌲Alan oldukça geniştir. Barajın bir çok kolu var bu da bir çok seçeneğiniz var demek, hayydii keşiiif zamanııı..
☎️Telefonlar bölgenin birçok yerinde sıkıntısız bir şekilde çekiyor  fakat internet bazı bölgelerde çekmiyor.
🚾🚿Tuvalet ve duş imkanı bulunmamaktadır. ( Doğaya çok da zarar vermeden kendi yöntemlerinizi bulabilirsiniz bu konuda 🙈)
🚱İçme suyu için çeşme bulunmamaktadır. Yanınızda bol su ile gelmeniz hem içmeniz hem de temizlenmeniz için iyi olabilir.)
🔌⚡Bölgede elektrik ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir tesis bulunmamaktadır.
🐗Emirli köyü kamp alanı içerisinde yabani hayvanlar elbet bulunmaktadır. Çünkü ön tarafı Ömerli barajı ve etrafı ormanlık alandır.
🛒Etrafta büfe ve market gibi işletmeler bulunmamaktadır. Alışverişinizi mutlaka kamp alanına gelmeden karşılamanız gerekmektedir. 
🐄🐮Gündüzleri otlayan hayvanlar çook güzel bir manzara oluşturuyor. 
                     

💏Dünyam ile dinlenmek için, macera için, yeni kararlar almak için, keşifler için, birlikte şımarmak için hep yolculuk yaparız. Yolculuk iletişimi arttırır hatta sağlıklı iletişimi arttırır. İlişkiyi her zaman tazeler doğa gidin sevgili çiftler.💖

🌳🌻🍄 Orman içerisinde yürürken; mantar türleri, değişik bitki ve böcek türleri ( hatta kırmızı helikopter böceği gördüm ilk defa çok orjinaldi.) Benim gibi hayvanlardan korkan biri için büyük bir sınavdı ama doğada olmak bunu gerektirir değil mi 🙈😅 Tosbikler, kertenkeleler, balıklar, kuşlar, inekler..... yani anlayacağınız doğanın tam kalbindeyseniz bu güzellikler ile birliktesinizdir.

📷 Doğa fotoğrafçılığı yapabilirsiniz.
 

🌲🌼👫🍄🐢🌳  Bu harika doğada trekking yapmak inan bana ruhunuza çok iyi gelecek. Tek yapmanız gereken bir sırt çantasının içerisine gerekli tüm malzemeleri almak ve yola çıkmak, hikayeniz kendiliğinden oluşacaktır. Haydiii size şimdiden bool keyifler, bool keşifler✌

Yorumlar

Popular Posts

Hadi Yolculuklarda Bizimle Ol !